Kan vi kreve mer?

Det har vært noen begivenhetsrike uker der jeg brått sitter som styreleder. Mine første erfaringer som leder i klubben er helt klart at det er kort vei fra de store høyder til de dype daler når man står overfor de utfordringene vi har. Vi vinner forrige hjemmekamp, vi får et positivt vedtak i bystyret (som legger tingene til rette for at vi skal kunne bygge ny arena på melløs) samt at vi sliter med å få utbetalt lønn til spillere, trenere og administrasjon.


Når det blåser som verst er det viktig å ikke miste de store visjonene og målene av syne. Moss FK har en visjon som jeg synes det er viktig å ta med seg i alt man gjør for og i klubben; ”Vi skal skape ENTUSIASME og STOLTHET i REGIONEN”. Mange vil kanskje si at det har vi ikke sett noe til i hverken handling eller ord men en visjon er heldigvis til for å etterleves over tid. Så min utfordring til deg er; hvordan kan du fra nå av være med å skape entusiasme og stolthet i regionen? I Moss FK skal vi ihvertfall jobbe hardt for å etterleve visjonen vår, i alle ledd, og vil gjerne at du blir med på det og bidrar på din måte, med dine evner og din kunnskap.


La oss være enig om at uansett hvordan det går i dag så skal vi hver og en, på banen og på tribunen, sørge for at vi yter maks i hele kampen. Da kan vi forlate stadion rakrygget og stolt over at vi har gjort så godt vi har kunnet for å hale seieren i land alle sammen.  Kan vi kreve noe mer?


Bli med og hei på gutta helt til fløyta går – lykke til med kampen!