Kan fortsette seiersrekken tirsdag

(Tekst: Knut Hovland/Foto: Alvin Holm)

Torsdag kveld hanket MFK inn tre verdifulle poeng i den litt spesielle bortekampen mot Nybergsund. Det er sjelden det går fem dager mellom en førsteomgang og de siste 45 minuttene av en fotballkamp, men det gjorde det i dette tilfellet (etter dommerens migreneanfall). 

Flott at det endte godt med 2–1 til Moss etter en scoring av kaptein Thomas Klaussen helt på tampen av kampen. Deilig, rett og slett!

Nå har MFK 12 poeng etter de fem første kampene, bare topplaget Raufoss har tre poeng mer. Raufoss fortsetter trolig også sin seiersrekke når de møter svake Drammen på bortebane mandag, men det kommer vanskeligere kamper senere. Mye tyder på at de gule og svarte fra Toten kommer til å kjempe med de gule og svarte fra Moss om topplassen framover.

De gule og svarte fra Lillestrøm ser ikke ut til å være noen stor trussel, men man vet aldri med annetlagene til Tippeligalagene. Noen ganger setter de inn litt bedre spillere, og da er plutselig nivået et helt annet. Lillestrøm 2 har bare tatt to poeng hittil, etter å ha spilt uavgjort mot Lørenskog og Nybergsund. Resultatet mot Lørenskog var sterkt, for det er et lag som ligger høyt på tabellen.

På den andre siden tapte LSK 2 hele 7–1 for Alta i andre serieomgang, det viser hvor mye det svinger.

Vi både tror og håper på fortsatt full skjerping og topp innsats tirsdag kveld. Da kan det bli morsomt på Melløs, og folk i Mossedistriktet bør kjenne sin besøkelsestid. Still opp og hei MFK fram til en ny seier og tre viktige poeng.

Dette kan bli en svært morsom sesong på Melløs!