Kan få ilddåp mot FFK

SPILLERFAKTA

Navn:
Jan Are Klaussen

Alder:
25

Født:
15.05.1986

Høyde:
183

Vekt:
76

Posisjon:
Midtbane/forsvar

Tidligere klubber:
Vega – RBK, junior – Kolstad – Nardo

———————————————————————

En helt ny hverdag

– Jeg er veldig glad for at denne overgangen gikk i orden. Sånne sjanser får man ikke så mange av, og jeg føler meg veldig klar til å prøve meg på et høyere nivå enn 2. divisjon. Det blir klart en helt annen hverdag for mitt vedkommende. Nå er jeg vant til 100 tilskuere på tribunen, og jeg innrømmer at jeg er veldig spent og har sommerfugler i magen. Men jeg gleder meg enormt mye til en ny tilværelse hvor jeg også skal sitte på skolebenken ved siden av å spille Adeccoliga-fotball for MFK. 

Dobbel Klaussen

– Når jeg og lillebror Thomas spilte sammen i Nardo for en stund siden så hadde vi et veldig godt samspill, blant annet med målgivende pasninger fra meg som Thomas sendte videre mellom stengene. Så det blir både artig og spennende å se hvordan vi løser samspillet mellom oss på dette nivået.

Ilddåp

– Jeg er klar over at jeg kan få debuten allerede borte mot FFK på søndag. Den utfordringen skal jeg selvsagt ta og gjøre mitt beste for at det skal bli seier til MFK, sier han bestemt. Både Thomas og pappa har banket inn i meg hvor mye det betyr for mossespillere å spille kamp mot FFK, ler Jan Are.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design