Kalsæg og Gubben på vei tilbake!Ny side 1

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Det var en hyggelig overraskelse for nettsidens utsendte å se at både Gudbrand «Gubben» Ensrud og Einar Kalsæg holdt på med balltrening under a-lagets formiddagstrening i dag. Det var riktignok egentrening for disse to spillerne, nemlig balltennis, og latteren satt løst hos begge to i det flotte solskinnsværet på Melløs kunstgressbane. Begge var glade for å endelig kunne ta og føle på en fotball igjen.

Gudbrand Ensrud kunne fortelle følgende om sin skadesituasjon:
Jeg var på legeundersøkelse sist tirsdag grunnet begge operasjonene som jeg har gjennomført i høst. Resultatet var positivt. Det har grodd greit og alt tyder på at inngrepene var vellykket. Jeg merker litt stivhet av og til siden jeg nå har begynt med balltrening igjen. Det er uvant med ball for meg etter så lang tid med kun styrketrening på Spenst. Denne uken har jeg drevet med lett balltrening som en gradvis opptrening. Jeg regner med å kunne være med for fullt med resten av gutta om ca to uker, kunne en fornøyd «Gubben» fortelle til mossfk.no i formiddag.

Einar Kalsæg forteller her om sin skadestatus:
Jeg er overlykkelig over å kunne endelig få lov og mulighet til å trene med ball igjen, bare det med å kunne fullføre balltennis er et stort pluss for meg etter et så langt skadeavbrekk. Men det er nok noen uker igjen før jeg kan delta for fullt med resten av lagkameratene. Jeg håper at jeg kan være med å kjempe om en plass rundt begynnelsen av april når serien starter opp. Jeg begynner å få dårlig tid med å komme i god nok form til seriestart, men det går heldigvis fremover. Selv om jeg har smerter stort sett hele tiden, er de av betydelig mindre art enn jeg hadde tidligere. Jeg ser veldig frem til å kunne sende pasninger igjen, det blir forhåpentligvis ikke så veldig lenge til, avslutter en positiv og optimistisk Kalsæg.