Kalasseier på eget gress

KAMPFAKTA

G14, KM: Moss – Sarpsborg 7-1  (1-1)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 26.05.2010

Målscorere Moss:
Gard Stølen, 2
Sander Melheim, 2
Jonas Zachariassen, 1
Jørgen A. Nilsen, 1
Ole Pedersen, 1

Laget bestod av følgende:
Jonas Grønstad, Andreas Bårdli, Patrick Johnsen, Aleksander Bjørnvåg, Jens Norsted, Ole Pedersen ( 1 ), Sander Melheim ( 2 ), Jørgen A. Nilsen ( 1 ), Vito Miracco, Ulrik Steen ( 1 ), Jonas Zachariassen, Gard Stølen ( 2 ), Sondre Roos, Patrick Mikarlsen, Stian Westby.REFERAT

Ny hjemmekamp stod for tur og denne gangen skulle vi ta imot Sarpsborg på kunstgresset. Etter en litt rufsete bortekamp i forrige uke hvor vi spilte 2-2 mot Mysen virket gutta klare til å heve seg og å gå for tre poeng.

Vi kom godt i gang og setter tidlig press på Sarpsborg som resulterer i at vi putter 1-0. Så skjer det samme som vi gjorde mot Mysen hvor vi også ledet 1-0, vi senker oss, tempoet faller, aggresiviteten bl.a i duellspillet blir borte og vi slipper Sarpsborg inn i kampen som medfører at de utligner til 1-1, dette står seg til pause.

Temaet i pausen er krystallklart, vi må gå i krigen igjen, ha troen på oss selv og stole på at vi kan hvis vi står sammen som et lag.

Andre omgang begynner litt i samme spor som i første, men vi ser at gutta vil mye mer enn i første omgang, og etter en stund setter vi 2-1 og kort tid etter øker vi til 3-1, nå herjer gutta på banen, selvtilliten er på topp, vi vinner så og si alle dueller, presisjonen i pasningene sitter som et skudd, og de varter opp med det ene flotte angrepet etter det andre . Vi vinner kampen 7-1, det kunne vært tosifret seier i dag men det viktigste er at gutta har en fenomenal egenskap til og sammen jobbe å komme seg ut av slike situasjoner vi opplevde i første omgang, det de viser i andre omgangen er rett og slett imponerende og vi i trenerteamet er meget stolte over det gutta gjør i denne kampen. Gratulerer!

Hovedtrener
Dag Grønstad