Juniorlaget videre i cupen !

3 runde jr NM
Moss jr IK – Skeid jr IK 2-0 (0-0)

1-0 Emil Sætra
2-0 Marius Gjestrumbakken

Moss stilte med følgende lag:
Jørgen Kjærnes, Jørgen Skifterud, Martin Thømt Jensen, Markus Eliassen (K), Espen Pettersen, Erik Halvorsen, Marius Gjestrumbakken, Mats Stolinski, Hans Martin Wehler, Alexander Bache, Emil Sætra.

Benyttede reserver: Ali Ahmed, Bruno, Sokrates Kalenderidis


Kampen startet med to lag som kjente litt på hverandre. Det var tydelig at det sto noe mer en tre poeng på spill i denne kampen. Likevel klarer Skeid å tilrive seg initiativet i kampen, og spiller seg til noen sjanser. Skeid vinner også de fleste duellene denne omgangen. Fremover klarer vi ikke å skape noe særlig. Blir med et par farligheter på et par overganger, men noe mer enn det er det ikke.

Ut til 2. omgang skulle vi ta tilbake kampen, og få den dit vi ville. Vi skulle trykke Skeid bakover på banen og flytte etter med folk. Det klarer vi, og Marius Gjestrumbakken er som en hovmester og ryddegutt på midtbanen. Fremvover strør han om seg med gode pasninger til lagkameratene på vei fremover. Defensivt jobber han som en ryddegutt hvor han rydder unna alt som kommer i hans område. Nok en stor match av Marius.

I 2. omgang sitter løpene og bevegelsene mye mer. Vi er presise og vi vil virkelig vinne denne kampen. Guttene jobber for hverandre. Bakover har vi også god kontroll. Vi slipper sjelden Skeid til, og Markus og Martin er sjefene de skal være. Ali Ahmed kommer også inn og gjør en meget god kamp som venstreback. Gode tacklinger og fine initiativ fremover gjør at vi er imponert av Ali. 1-0 scoringen vår er av de pene slaget. Marius Gjestrumbakken tar med seg ballen oppover siden og drar av halve Skeid før han legger ballen 45 grader ut til Emil Sætra som setter den sikkert i nettet.

2-0 scoringen er kommer også etter et godt angrep bakrfra, som resulterer i at Marius Gjestrumbakken setter ballen over en utrusende Skeid-keeper. Vi viser i 2. omgang av vi virkelig kan spille god fotball. Fine kombinasjoner og gode løp ligger i bunn sammen med vilje og innsats.
Denne kampen var utrolig deilig å vinne. Vi har vært litt nede i det siste, men guttene viser tydelig at de ønsker å prestere og vinne kamper igjen. Det skal bli vondt å møte Moss FK fremover.

Banens beste: Marius Gjestrumbakken

– «Jonne» og Lars