Juniorlaget i Gothia cup 2017

Gothia cup har eksistert siden 1975. Turneringa spilles i Gøteborg og arrangeres av BK Häcken.

Moss FKs juniorlag tapte mandag sin første kamp, mot hjemmelaget Kungsbacka. Det ble til slutt 0-1 etter at en ball blåste inn fra dødlinja.! Trener André Kraft Tveter følte laget hadde kontroll på kampen.

– Vi har egentlig god kontroll på kampen, men klarer ikke å skape nok sjanser i 2.omgang, etter at vi kunne/burde ledet til pause, sier Kraft Tveter.

I dag, tirsdag, spilte MFK sin andre kamp, mot irske Monaghan. Der ble det 2-2 etter at irene fikk straffespark på overtid og dermed utlignet ledelsen til Moss. MFKs mål kom ved Enock Nahimana og Mathias Nielsen (str). Kraft Tveter var fornøyd, spesielt med 1.omgang.

– Vi er veldig gode i 1. omgang, vi spiller rundt dem og presser høyt, sier han.

I morgen spilles siste kamp i gruppespillet, da er det gruppeleder Staffanstorp som står på motsatt banehalvdel. De to beste i gruppa går videre til A-sluttspillet, de to nederste går til B-sluttspillet. Kraft Tveter ser et lite håp om det første.

– Det er fortsatt matematisk mulig for oss å gå videre til A-sluttspillet. Men slik det ligger an nå blir det Sprint 2 i første utslagskamp i B-sluttspillet, avslutter Kraft Tveter.