Juniorene videre på Hamar

(Moss-Raufoss 0-0) Etter seks mål på kamper ble det målkåte MFK-laget effektivt stoppet av Raufoss i årets JET-turnering på Hamar. Det holdt likevel til avdelingsseier og A-sluttspill for de lovende juniorene i gult og svart. I morgen møter de Lyn i kvartfinalen.

Før dagens kamp hadde MFK-juniorene alle forutsetninger for å gå videre til A-sluttspillet. Alt de trengte var et poeng. Det klarte de og dermed kunne de slippe jubelen løs.
– Vi hadde muligheten til å avgjøre kampen tidlig, men vi var ikke effektive nok. Kampen var relativt jevnspilt. Vi vant sjansestatistikken 5-4, forteller oppmann Henning Bredesen. – Målsettinga vår var hele tiden å nå A-sluttspillet. Det klarte vi. Det var en god laginnsats av gutta.

Med en kamp per dag, ble det mange slitne bein på Hamar og både Kim Andrè Grøtting og Kristoffer Bredesen måtte byttes ut med småskader. Lars Gundro Pedersen pådrp seg gult kort i dagens kamp, MFKs første i turneringen. Fortsetter den trenden ligger laget godt an også i vurderingen til Fair Play-prisen som deles ut.

Trener Torger Willadsen sendte følgende lag ut på i dagens kamp:
Lars Erik Arnesen
Kim Andrè Grøtting (Lars Gundro Pedersen i 25 min, gult kort)
Lars Solberg
Lars Erik Eriksen
Kristoffer Bredesen (Stian Tjernås Dahl i 40 min)
Martin Hammerø Huse (Runar Husengen i 25 min)
Robert Evensen
Håvard Solvang
Jon-Andrè Fredriksen
David Kase
Bjørn Kristian Røed (Knut Grønna i 12 min)

Neste steg på veien mot finalen blir Lyn i morgen. De vant sin pulje klart. Kampstart er 13.00.

MFKs øvrige kampene i gruppespillet:
17-7:
Moss-Viking 3-2 (2-0)
Mål:
1-0 David Kase
2-0 Kase str
2-1
3-1 Kase
3-2

18-7:
Moss-Ørebro 3-2 (1-1)
Mål:
0-1
1-1 David Kase
1-2
2-2 Jon-Andrè Fredriksen
3-2 Knut Grønna

Semifinalene spilles lørdag klokka 16.00. Plasseringkamper spilles 09.00 lørdag morgen for de tapende semifinalistene. Vinneren kåres søndag. Finalen starter 14.00.