Junior tapte borte for Vålerenga

Junior IK serien 2007/3.serierunde.

VIF jr – Moss jr 3-1 (2-1)

Sted: Vallehovind (kunstgress)
Dato: 25.04.2007

Målscorere Moss:
– Joakim Skarsem

Moss FK stilte med følgende lag:
Andreas Eikum, Alexander Carnel, Marius Gjestrumbakken, Martin Thømt Jensen, Espen Pettersen, Sondre Fylling, Jacob Mjelde, Joakim Skarsem, Erik Halvorsen, Hans Martin Wehler, Emil Sætra.

1.omg
Vi ble enige før denne kampen at vi skulle gå ut høyt til denne kampen, og stresse VIF.
Det gikk ikke helt som planlagt. Guttene våre så ut til å ikke være helt klare til denne kampen noe vi kunne se tendenser til allerede på oppvarmingen. Det tok ikke lang tid før Vålerenga skapte sin første sjanse. Heldigvis for oss gikk den i tverrliggeren. Vi ble hele tiden løpende i mellom teknisk gode VIF-spillere. Vi klarer ikke å flytte beina raskt nok, og klarer heller ikke komme opp i spillerene. Vi blir hele tiden liggende et par meter unna VIF-spillerne. De første 35 minuttene av 1. omgang i går er noe av det svakeste vi har prestert i hele år. Etter ca. 30 minutter kommer VIF altfor enkelt gjennom på vår høyre side. Det resulterer i at den ene VIF spissen kommer alene med Andreas Eikum litt ut til høyre for mål. Andreas redder skuddet, men hissige VIF-spillere er mer aggresive enn våre forsvarere, og klarer å dytte inn 2-0. Etter dette klarer vi å heve oss noe, og får et frispark midt på banehalvdelen til VIF. Her klarer vi å krige og kjempe hvor det hele ender med at Joakim Skarsem setter inn reduseringen.

2.omg
Vi går ut i troen på at vi skal klare å få med oss ett poeng hjem. VIF laget er ikke noe bedre enn at vi skal klare å hevde oss mot de. Omgangen starter friskt fra vår side og vi spiller god fotball, og i en periode ser det virkelig bra ut. Vålerenga blir presset bakover, og vi kommer til flere sjanser. Desverre klarer vi ikke å sette de i nettet bak keeperen. Vi fortsetter å trykke på, men VIF var mer effektive enn oss denne kvelden og setter inn 3-1 etter et angrep vi normalt skal klare å avverge. Resten av omgangen blir det igjen unøyaktig prestasjon fra vår side, og resultatet holder seg til dommeren blåser av.

I denne kampen ser det ut til at vi ikke har troen på egne ferdigheter og 3 poeng. Vi har høye skuldre og pasninger som normalt går til en i gul og svart drakt, går denne kvelden til en i blått og hvitt. Målene vi slipper inn i dag er av den enkle sorten. Markeringssvikt og slurv gjør det enkelt for Vålerenga. Selv om dette ikke var helt optimalt fra vår side, så er det likevel noe positivt vi må ta med oss fra denne kampen. De siste 10 minuttene av 1. omgang og spesielt det første kvarteret av 2. omgang må vi si oss fornøyd med.

Verdt å legge merke til: Den ene linjedommeren dukket opp 5. minutter før kampstart, og ble sendt hjem av hoveddommer. Det resulterte i at reservekeeperen til Vålerenga måtte gå på den ene linja.

Neste kamp: er 1. runde i NM. Motstander er Hauger borte. Kampen går førstkommende fredag og kampstart er 18.30.

Mvh
Jonne og Lars