Jorge og Marcos har signert!

Marcos, som opprinnelig er midtbanespiller, spilte midtstopper mesteparten av sitt opphold i høst. Han er denne gang hentet inn for å bekle rollen som sentral midtbane. Jorge, som stod bak flere spektakulære mål på Melløs, er hentet inn for å score mål.

– Vi har jobbet med disse spillerne siden sesongen ble avsluttet i 2013, så vi er veldig glade for at vi har klart å få dette på plass, sier sportslig leder Fredrik Scheinert.

– Vi vet at vi får inn to veldig gode fotballspillere som hever laget betraktelig. Det er også en stor fordel at de kjenner byen og klubben i tillegg til at de har et nettverk i Moss. Det gjør at alle parter vet hva de kan forvente, og øker muligheten for at de igjen kan lykkes i MFK-drakten, sier Scheinert.

Det ville ikke vært mulig å få de to på plass uten ekstern økonomisk hjelp.

– Vi har fått til dette gjennom økonomisk støtte fra eksisterende og nye venner av klubben, sier MFK-leder Thomas Thorkildsen.

– Det er Moss FK som har eierskapet og alle rettigheter til kontraktene. Det er veldig viktig for klubben å ikke gå utover de økonomiske rammene vi har lagt for 2014. Vi har vært klare på at finansieringen av disse to kontraktene må være nye penger, som ikke flyttes internt i klubbens budsjetter, uten at det gir noe form for eierskap eller rettigheter til spillerne eller klubb, fortsetter MFK-lederen. 

– Jeg vil rette en stor takk til de som har har gjort dette mulig, og vi ser frem til et godt sportslig år på Melløs, avslutter Thorkildsen.