Jon-André:- på vei mot egen målsetning!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Hvordan vil du forklare den første scoringen din?
– Det var på et frispark fra ca, 20 meter. Det var gøy å endelig score på et frispark igjen, det var lenge siden sist. Den gikk rett over muren og inn i nærmeste hjørne.

Den andre scoringen var jo en perfekt timing i samarbeid med Kvalheim, da var du på rett sted til rett tid?
– Jo, det var et perfekt innlegg fra Kenneth Kvalheim, som jeg gamblet på skulle havne inne i feltet der som jeg sto. Og det viste seg at det stemte, da var det bare å styre ballen inn mellom stengene. Det var utrolig herlig å få nettkjenning to ganger på så kort tid, alle gjorde en kjempejobb i den kampen. Vi må bare fortsette å gjøre det best mulig på treningene som igjen smitter over på kampene, slik at prestasjonene får bra rotfeste når poengene skal deles ut.

Har du satt deg noen egen målsetning denne sesongen også, du satset på minst ti scoringer i fjor husker jeg?
– Ja, bør ihvertfall ta sjansen på at jeg klarer ti mål denne sesongen. I fjor ble det kun seks scoringer, satser på noen flere i år.

Hva tenker du om årets utgave av spillertroppen i fohold til i fjor, vi har mistet tre sentrale og gode spillere i Mikkel, Nystrøm og Simon?
– Blir veldig bra det, vi har fått inn to gode erstattere i Kenneth og Bjørnar. Vi vil bli tryggere på hvordan vi vil opptre i kamper med deres erfaring, og det vil hjelpe alle spillerne til å yte det lille ekstra når det virkelig gjelder.

Det skjer jo veldig mye positivt i klubben for tiden, hva betyr det for dere gutta på a-laget?
– Det er veldig moro det som skjer i MFK for tiden, det jobbes veldig bra i alle avdelingene, og det vil man til slutt få nytte av i hele Moss Fotballklubb. At sponsorer bidrar med større midler enn i fjor viser at man virkelig har trua på det som skjer i klubben. Det sprer seg fort i byen, og det er viktig at interessen blir vesentlig større siden vi går for opprykk denne sesongen, avslutter Fredriksen.