Jon-André Fredriksen: – Skal score 10 mål i år !

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Foto: arkivbilder mossfk.no

Jon-André Fredriksen

Hvordan var det å få nettkjenning for første gang i år, og to attpåtil??
– Det er alltid godt å komme igang med scoringer ,men at vi vant er desto bedre synes jeg.

Kan du beskrive foranledningen til scoringene?
– Det var godt forarbeid av «MO» som utfordrer før han spiller ballen ut til meg på venstresiden. Jeg får til to bra avslutninger som begge fører til mål. Veldig artig å være i gang igjen, og sterkt av «MO» som hadde assist på begge to. Bra samarbeid!

Hvordan synes du Moss spilte før ditt innhopp på banen?
– Jeg synes vi opptrer bra som lag om dagen og mange ting stemmer. At det svinger litt av og til, må man regne med på denne tiden av året. Vi har fortsatt mye å jobbe med som lag og inviduelt, men at MFK har noe på gang, er jeg overbevist om.

– Det var en jevn kamp som kunne vippet begge veier, men vi har en god keeper i Erik Holtan som hadde noen avgjørende redninger.

Hvordan tror du laget er i forhold til 2006 utgaven, noen er gått og nye er kommet til?
– Jeg tror vi er mye bedre rustet foran denne sesongen. Vi har hatt gode treninger frem til nå og vi har hatt få skader. Vi føler oss bra trent og vi ser frem til en uke på La Manga i mars måned, før alvoret starter den 9. april mot FK Haugesund hjemme på Melløs stadion.

Hva tror du skal til for at MFK skal bli et stabilt lag over lengre tid, ved å klare å holde trøkket oppe til en hver tid når det virkelig trengs?
– Vi har et veldig ungt lag, så prestasjonene vil nok svinge litt i perioder, men vi jobber hver dag med at disse periodene skal bli kortere.

Er det en fordel for dere yngre spillere at det nå er kommet inn eldre, høyere og større og kanskje litt mer erfarne spillere på laget foran 2007 sesongen?
– De forsterkningene vi har fått inn vil heve laget og det er bare fint at vi har fått inn litt eldre spillere med god erfaring.

Hvordan ser 2007 sesongen ut i dine øyne Jon-André?
– Jeg har vært i Moss FK i noen år nå, men aldri vunnet noe hittil, så det hadde vært utrolig gøy om vi fikk til noe sammen her nå. Sesongen er lang og alt kan skje. En opptimal sesong og vi vil være med å kjempe i toppen og da kan alt skje. Vi var nære på i 2005 sesongen, mimrer jeg, men jeg har trua!

Har du laget noe egen målsetning på hvor mange scoringer det vil bli på deg i årets serie. Det ble jo 8. scoringer på deg i fjor?
– Som målsetning har jeg ti scoringer i år. Det skal jeg klare, lover Jon-André Fredriksen i det vi avslutter samtalen.