Johan til Lillestrøm

Johan er klar for Lillestrøm fra og med neste sesong. Dermed ble det med to og en halv sesong på Melløs for høyrebacken.

– Jeg har hatt en veldig bra tid i Moss og utvikla meg bra som spiller. Det har vært noen fine år, forteller 25-åringen, som signert for ”Kanarifuglene” i dag. – Jeg har lært mye av Knut Torbjørn og Haugen, men nå føler jeg det var på tide å prøve noe nytt. Og da tilbudet fra Lillestrøm kom følte jeg at jeg måtte ta den sjansen.

Var det et vanskelig valg?
– Egentlig ikke. Jeg har hele sesongen signalisert at jeg ville prøve noe nytt.
Johan har med hell forsøkt seg som midtstopper, men forteller at han primært er hentet til Åråsen som høyreback.
– Men det er ikke noen ulempe å kunne spille på flere plasser.
De kommende tre sesongene skal han altså spille for Lillestrøm. Han kommer til å flytte til Oslo og får kort avstand ut til sin nye arbeidsplass.
– Det betyr veldig mye sportslig for meg. Jeg vil satse 100% på fotballen de neste årene. Og da tilbudet kom fra en sånn klubb som Lillestrøm, følte jeg at det var riktig å takke ja. De satser skikkelig. Nå er jeg glad.
Johan var til stede på Åråsen i kveldens kamp mellom Lillestrøm og Odd, hvor gjestene utlignet til 3-3 i det siste spilleminuttet. Det han så, skremte han ikke med tanke på egne sjanser til fast plass.
– Jeg føler at jeg hadde vært god nok til å spille på laget, ja. Jeg hadde ikke gått til klubben om jeg ikke følte jeg hadde en sjanse til å få spille. Det er nok tøffere konkurranse i Lillestrøm enn i Moss, men det får jeg bare ta som en utfordring, sier 25-åringen.