Joacim trener for å bli førstevalget i MFK-buret !

Tekst og foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Er dette privat trening eller er det igjennom klubbens regi, Roar?
– Dette er egentrening som både jeg og Joacim Heier bruker fridagen vår på. 2.-keeperen vår vil bli best mulig for å kunne takle nivået på A-laget.

Hvordan ser du mulighetene foran 2006-sesongen, Joacim?
– Mitt mål er å bli 1.-keeper for A-laget, gjerne med spill i Tippeligaen. Vi har veldig flyt for tiden når det gjelder det sportslige, samtidig som lagene rundt oss har litt motgang. Så dette skal vi jobbe hardt sammen for å klare.

Hva mener du selv at du er best på?
– Å stoppe skudd og være bra defensivt i feltet, samtidig at kommunikasjonen min med medspillerne er bra.

Hva mener du selv at du kan forbedre?
– Det må være det offensive angående det å sette igang spillet, og finne tidlige valg. Samtidig må jeg bli mer stabil.

Hvordan ser du på det at ny keeper er på vei til klubben i nærmeste fremtid?
– Det har jeg visst ganske lenge allerede, vi må jo være minst to keepere i spillerstallen. Men jeg vil påstå at Per Morten Kristiansen er blant landets 5 beste keepere for øyeblikket, skryter Heier om sin snart avgåtte konkurrent. – Samtidig kan jeg konkurrere med hvem som helst når det gjelder keeper-plassen fremover. Jeg skal bli best, føyer Heier til.

Hovedpersonen selv vil være mest mulig skodd til å kunne være med å konkurrere om keeper-plassen neste sesong, uansett hvilken divisjon vi skulle spille i. Han klarer ikke helt å glemme det sure tapet for England for U-19 landslaget i sommer, legger han til.