– Jeg krever 100 prosent innsats

Hva forventer du deg egentlig av gutta i din første bortekamp som MFK-trener?

– Det jeg forventer er selvfølgelig 100 prosent innsats fra samtlige spillere som representerer Moss FK ute på banen. Jeg vet at innsatsviljen må ligge i bunnen og at den må hentes frem til toppen når vi skal kjempe om viktige poeng i denne bortekampen. Vi har også fokus på å ta med oss alt det positive fra hjemmekampen mot NIL/Trysil som et grunnlag til denne kampen.

– Jeg har som vanlig alltid trua på seier, og den magefølelsen er ikke akkurat noe mindre etter denne ukens treningsøkter. All ære til gutta for å ha stått på skikkelig med godt trøkk og engasjement. Dette lover godt foran søndagens oppgjør hvis de viser den samme innsatsen i Sandnes.

Hvor godt kjenner du til søndagens motstander Sandnes Ulf?

– For å være ærlig så kjenner jeg ikke så godt til det. Men «Julle» har drevet med litt research på den biten. Det eneste jeg vet er at de har et spennende spisspar i Allan Borgvardt og Lennox Kanu.

– Men vi kommer uansett til å fokusere på våre egne spillere, og på måten som vi skal fremstå på for å kunne komme best ut av dette oppgjøret. Det blir å være konsentrert både offensivt og defensivt, avslutter Erik Holtan.