– Jeg har trua!

Vegar Edelsteen fikk seg en smell i ankelen sist søndag borte mot Ranheim, men er nå meldt klar til søndagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08. Det bekrefter fysioterapeut Morten Bakke overfor mossfk.no i ettermiddag.

mossfk.no slo av en liten prat med Edelsteen kun få dager før det braker løs på Melløs stadion mot sarpingene.

Hva mener du er grunnen til at MFK ligger under nedrykksstreken nå på tampen av sesongen?

– Nå er nok ikke jeg helt rett mann til å uttale meg om det siden jeg er såppass fersk på A-laget. Men vi har mistet en del rutinerte spillere siden 2009-sesongen samtidig med at det har vært økonomisk uro i og rundt klubben en stund. Men jeg synes det virker som administrasjonen har gjort en god jobb og fått skuta er på rett kjøl igjen. Og det skaper jo en trygghet i seg selv, mener Edelsteen.


          Fra cupens 2. runde hjemme mot KFUM Oslo tidligere i år (Foto: Alvin Holm)

                                               
Hva tenker du om den tabellsituasjonen som vi befinner oss i for tiden?

– Det er selvfølgelig ikke noe positivt for hverken oss eller andre som er glad i klubben. Men jeg føler meg sikker på at vi skal klare å berge plassen vår i Adeccoligaen. Men da bør vi klare å vinne hjemmekampene mot Sarpsborg 08, Mjøndalen og Follo.

– Det kan også fort hende at den siste kampen mot Follo blir helt avgjørende, men vi må gjøre alt for at vi holder oss i ligaen før den kampen skal spilles, avslutter en optimistisk Edelsteen.