– Jeg fatter ikke hva som skjer utpå der

Kenneth Kvalheim var en av spillerne som var minst dårlig på mosselaget mot Sandnes/Ulf og skryter heller ikke uhemmet av sin vakre scoring:


– Kort sagt så var det vel bare en heading etter en corner.


 


Kampen var han meget misfornøyd med:


– Kampen gikk langt unna forventet. De får fire enkle mål, mens vi fikk to mål, dermed blir det tap.


 


Men han ser for seg tre poeng på Høddvoll:


– Nei, vi må bare reise opp til Høddvoll og gå for tre poeng. Så enkelt er det bare, sukker en litt skuffet Kvalheim etter tapet.


 


Mahmoud El Haj var tydelig frustrert etter søndagens kamp mot Sandnes Ulf:


– Jeg fatter ikke hva som skjer utpå der. Det var kanskje 3 – 4 som var på nett fra start, resten virker å være på ferie bare. Det vi leverer er rett og slett flaut. Jeg skjønner ikke hva laget tenker på. Vi har liksom sluppet inn tre til fire mål før folk kommer på nett. Det er elendig. I andre omgang er folkene der de skal være, men det skal jo ikke være sånn. Vi skal jo være der fra starten, og ikke etter at vi har sluppet inn to, tre mål. Kan jo også snakke litt om dommerene også, hvor de får et billig første mål. Egentlig skal ikke det ha noe å si. Vi er jo et mye bedre lag enn Sandnes/Ulf. Sandnes Ulf er et lag vi skal slå, enkelt og greit. Det er nesten som å føle at de slår ballen opp, så er de igjennom. Det er skuffende for oss som spiller, og de som møter opp. Som sagt det var rett og slett flaut. Jeg er skuffet, uttrykker en tydelig frustrert Mahmoud El Haj.


 


Hvordan han ser på neste kamp, som er mot Hødd på Høddvoll, forklarer han slik:


– Nei, det er mye å ta tak i nå. Folk må få tid og orden på holdningene sine i hvertfall. Laget må være klare fra start, ikke fra langt ute i kampen. Det har vært sånn nesten hele sesongen, hvor vi har hatt en god omgang og en dårlig. Det er rett og slett alt for dårlig. Hele gjengen må opp!


 


 


Geir Bakke måtte igjen stå skolerett for pressen etter det pinlige tapet. Men tar seg tid til å svare mossfk.no når vi spør hva som egentlig gikk galt:


– Sandnes Ulf var gode og bedre enn oss. De var mer beveglige, aggresive defensivt og offensivt. De var først på stort sett alt i første omgang. I dag var var de et bedre fotballag enn oss. Vi bedret oss litt i andre omgang, men når vi inviterer gjestene så mye inn og slipper inn fire mål i løpet av en første omgang, da har de jo egentlig fått den betalingen de trenger, og trenger ikke legge ned alt for mye krefter for å ri av den stormen vi prøver på i andre omgang. Vi leverer alt for dårlig fotball, det er også grunnen til at det blir straffer. De vinner klart fortjent og vi er rett og slett dårlige i dag.


Bakke talte til døve ører
– Neste kamp mot Hødd, Geir Bakke, hvordan ser du på den?


– Kampen mot Hødd blir selvfølgelig en ny tøff kamp. Vi ser Hødd som Sandnes/Ulf som også er et nyopprykket lag med masse kvaliteter. Hvis vi leverer en kamp som i dag mot Hødd borte, så får vi juling der også. Så brutal er fotballen. Vi må opp dit og levere helt andre prestasjoner enn det vi gjorde  idag,  avslutter Geir Bakke