– Jeg er klar!

– Jeg har lest litt om situasjonen, og ser jo at det er behov for spillere. Jeg er klar til å spille kamper for Moss, jeg, sier han til mossfk.no.


I år har han scoret seks mål for Nardo og er toppscorer for klubben. I de siste fem kampene har det blitt nettkjenning for unggutten.


– Det har løsnet litt nå, ja. Vi sleit veldig i de første kampene, og laget lå veldig lavt, så jeg fikk ikke så mange sjanser, men vi har løftet spillet nå.


Nardo spiller til daglig i andredivsjon og i øyeblikket ligger laget på en tiendeplass. Laget har scoret åtte mål, og seks av dem står vår nye spiss for.


Mye skader


Tidligere har han spilt for Vega og Rosenborg. Dog ble ikke Rosenborgoppholdet slik han hadde drømt om.


– Jeg spilte for Rosenborg da jeg gikk på videregående. Det var en periode jeg sleit mye med skader. Ikke ble jeg satset på som spiss heller, og da ble det tungt. Jeg ble plassert på backen, og det var en plass jeg tok kun for å få spilletid, innrømmer han.


I fjor var han med på å sikre opprykk til andredivisjon for Nardo, og i år har han holdt laget over nedrykksstreken med sine scoringer. Fra første juli har han kontrakt med MFK og kan da klare kunststykket å klatre tre divisjoner på to år.


– He he, det stemmer det. Jeg føler jeg har tatt nivået greit i andredivisjon. Det er et stort hopp fra andredivisjon til første, men jeg tror det skal gå bra.


Toppscorer også på vinterstid.


Han begynner å bli kjent som en målscorer på fotballbanen. Men det er ikke bare om sommeren han bøtter inn mål. Også på vinterstid imponerer han når han spiller futsal (Innendørs-fotball på liten bane med vant).


– Jeg ble toppscorer i fjor. Jeg scoret 41 mål, mens han som kom på andreplass hadde noen og tyve. Det gikk bra det, ler han.


Og futsal er noe han ønsker å fortsette med også etter at han blir MFK-spiller. Kontrakten hans åpner for at han kan gjøre det.


– Jeg må avtale med Per Morten foran hver kamp, men det ser ut til at jeg kan fortsette.


Spillerutvikler i Moss, Tor Trondsen, føler han har satt et umenneskelig press på en unggutt fra Vega. Det klarte han ved å sammenlikne han med Ole Gunnar Solskjær i lokalpressen.


– Det ble litt feil. Det jeg mener, er at han har noen elementer av Solskjær i seg innenfor 16-meteren. At han skal leve opp til å bli en ny Solskjær blir nok litt feil, konkluderer Trondsen.