Jan Tore med lysketrøbbel

Det var klart på forhånd at det ville bli gjort mange bytter i gårsdagens treningskamp mot Fredrikstad. Men ett av byttene var ikke like planlagt. Jan Tore måtte kaste inn håndkledet allerede etter 39 minutter etter å ha pådratt seg problemer med lysken. Nå frykter han for at han skal miste Viking-kampen på søndag.

Skaden oppsto i kampens hete.
– Jeg skulle strekke meg etter en ball etter en corner, så hørte jeg bare det smalt oppi lysken min. Nå er jeg fryktelig stiv, men jeg har isa det godt ned, forteller han etter 5-1 seieren i Plankebyen.
– Nå kjennes det ikke bra ut. Det gjør skikkelig vondt.

Frykter du søndagens kamp?
– Ja, dæven. Jeg gjør faktisk det, for nå ser det ikke bra ut, mener han selv. – Det gjør ikke det. Surt, for jeg vil jo gjerne spille.

Lyskeproblemer er ikke ukjent for midtstopperen.
– Jeg har jo hatt lyskeproblemer i et helt år. Før så har det kommet gradvis, men nå var det bare sånn at jeg skulle strekke meg og så smalt det. Det var ikke noe bra.