Jalal El Gharbi (19) satser i Moss likevel

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

– Vi kjøper oss tid til å se an Jalal ut sesongen, forteller Mensen til mossfk.no i ettermiddag. El Gharbi går inn i tomrommet etter Morten Jacobsen som ble lånt ut til Arendal nettopp.

– 1. divisjon er en god arena for Jalal. Han har stort sett spilt i 2. divisjon hittil, men har fått med seg én UEFA-cupkamp, sier Mensen, og mener El Gharbi er en spennende spiller som har kommet mer og mer utover i sesongen hos Moss. El Gharbi har gjennomført eksamener i vår, men kan nå konsentrere seg mer om fotballen. Det tror spillerutvikleren vil slå positivt ut for ham.

– Vi tror han vil vise seg frem mer utover i sesongen i år, og vi ser for oss at han kan bekle en plass både som indreløper og som kant, sier Joacim Mensen.

Jalal har allerede returnert til treningsfeltet på Melløs for å spille seg til en plass i førsteelleveren.
El Gharbi spilte én kamp for Moss før han reiste tilbake til Vålerenga. Det var mot Bodø/Glimt; en kamp alle kællane spilte glimrende, og El Gharbi skilte seg ikke negativt ut i den kampen.

VIF-spilleren koster ikke Moss en krone å låne. Det kan det skje ting på slutten av året som fører til videre samtaler med VIF, røper Mensen. Som alltid i fotballen gjelder prestasjoner, og unggutten må finne seg i å bli «målt og veid» frem mot november, antyder spillerutvikleren.