Isaksen klar for MFK

23 åringen kommer opprinnelig fra Tromsø, og gikk gradene i TIL før ferden gikk videre til Senja der han spilte i 3 sesonger. Karrieren fortsatte han i Lyn Toppfotball, der han har kombinert fotball med studier på BI.
Nå fortsetter karrieren i gult og svart, og vi i MFK er både glade og stolte over at Rune valgte oss foran mange andre konkurrerende klubber. I tillegg har han vært under lupen til flere Tippeligaklubber både de siste ukene og det siste året, og det er ingen tvil om både kvaliteten og potensialet til tromsøværingen.

– Rune er en spiller vi har fulgt med på i lengre tid, og som vi har fått meget gode skussmål og rapporter på. I tillegg bekreftet han dette i treningskampen mot Sprint der han scoret 2 mål, men mest av alt viste han meget gode ferdigheter med ball og stor klokskap i bevegelses mønsteret sitt.

En svært fornøyd hovedtrener, Ørjan Christiansen

– Vi har vært på jakt etter offensive spillertyper med den type kvaliteter som Rune representerer. Han har stor fart, meget solide basisferdigheter og har ikke minst svært gode ferdigheter på siste tredjedelen. Han er svært målfarlig, er dyktig til å sette opp andre spillere med gjennomtenkte og presise siste-pasninger, og har ikke minst en svært god dødballfot fra sin venstrefot, avslutter en meget fornøyd hovedtrener Ørjan Christiansen.
Vi ønsker Rune hjertelig velkommen til MFK og er sikre på at han kommer til å bli en viktig bidragsyter for oss i årene som kommer.