Inviter venner til å like oss og vinn drakt!

– Vi har mye aktivitet på Facebook-siden vår og synes det er herlig å se hvor mange som følger med og som engasjerer seg. Nå ønsker vi å nå enda flere enn vi gjør i dag, sier nettredaktør Morten Giæver.

Ved skrivende stund er det drøyt 5.000 som liker Moss FK på Facebook. Til sammenligning har Fredrikstad rundt 25.000.

– Vi ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne i hvert fall doble tallet vårt. Det er veldig hyggelig for oss at så mange som mulig får med seg hva vi driver med. Det er også viktig for oss med tanke på samarbeidspartnerne våre, sier Giæver.

I videoen over kan du få en instruksjon av Giæver på hvordan du liker og hvordan du inviterer venner. Videoen finnes også på Facebook-siden.

– Det er ikke alle som vet om de har likt oss på Facebook eller ikke. Og det er faktisk litt klønete å finne fram til hvordan man inviterer venner. I videoen forklarer jeg den korte prosessen steg for steg, både for PC og smartphone, sier han.

Vinn drakt
– Hvis du tager to (eller flere) venner i kommentarfeltet under videoen på Facebook som du tenker burde like Moss FK, så er du automatisk med i trekningen av den nye drakten for 2018. Så, gå inn på Facebook og inviter så mange venner du orker, avslutter Giæver med et glis.