Innledet jakten på KM-tittel med seier

REFERAT


Laget bar preg i første omgang av å ikke være helt i kampmodus etter ferien selv om det har vært god kvalitet og trøkk på treningen forut for høstpremieren. – Vi slet med presisjon i pasningsspill og mottak og vi ble veie i duellspillet, sier Grønstad. Hjemmelaget gikk til pause med en fortjent 1-0-ledelse.


Fikk respons

Det ble et aldri så lite alvorsord mellom trenere og spillere i pausen. Vi satte fokus på en del momenter i pausen og ga klar beskjed om at vi måtte heve oss mange hakk for å ta hjem tre poeng.  Heldigvis fikk vi respons.  Det var et helt annet lag som kom på banen i annen omgang, sier Grønstad.


         Fighterviljen banet vei for å komme inn i matchen igjen.  Moss utliknet raskt til 1-1. Så kom det en ny trøkk da hjemmelaget fikk straffe og satt den sikkert bak Jonas Grønstad i målet. Vi var redd det ville falle igjen, men samtlige i gul drakt fortsatte den gode jobbingen.  Vi fikk ny utligning på straffe og  guttene fortsatte med å presse Kvik tilbake. Vi produserer mange fine angrep, og vi fikk uttelling med både tredje og fjerde målet, sier hovedtreneren.


          Jeg er veldig fornøyd med hvordan guttene løser utfordringene i dagens kamp, og det er sterkt å slite tungt i første omgang og heve oss som vi gjør, sier sjefen for Moss FKs 14-åringer.


Bikkjeslagsmål


Resultatene etter de to rundene som er gått til nå viser at det blir en jevn kamp om KM-tittelen.  Kampene er svært jevne og trolig vil ingen lag ”cruise” gjennom.  Moss FK vil gjerne kjempe om denne tittelen.


Nå venter Askim på hjemmebane neste onsdag og deretter blir det ”storoppgjør” mot gode Drøbak på bortebane.


Laget som slo KVIK var:
Jonas Grønstad. Preben Enerhaugen, Patrick Johnsen, Aleksander Bjørnvåg, Jens Norsted, Ole Pedersen, Sander Melheim (1), Jørgen A. Nilsen, Vito Miracco (1), Ulrik Steen, Stefanos Leivadiotis (1), Andreas Melleby (1), Andreas Bårdli, Sondre Roos og Simen Madsen.

Av: Lars Norstedt