Ingen reprise

(MFK-Brann 2-3) Sifrene ble de samme som i fjor, men denne gang var rollene byttet om. De rødkledde fra den andre siden av landet ble for sterke i sommervarmen og påførte MFK det tredje strake tapet i Tippeligaen.

Med en temperatur på over 30 grader i sola, var dagen i dag nesten ikke egnet til fotball i det hele tatt. Og i ettertid var det egentlig synd at dommer Roy Helge Olsen egentlig blåste i gang kampen. For det ble ikke den oppturen alle hadde håpet på. Til det var Brann for effektive og gode. Rune sørget for spenning da han scoret fra straffemerket og utlignet til 1-1. Straffen var av godt gammelt Tangen-merke: Iskald. Det var omtrent hele beholdninga. Simen beviste sitt talent nok en gang da han reduserte til 2-3 seks minutter før slutt, men da var laget tomme for krefter og kampen ebbet ut med borteseier.

Gutta tok tapet tungt, men hele gjengen lover å bruke ferien fornuftig og det blir en revansjesugen gjeng som gjenopptar treninga om en uke. Men først skal de koble av og forsøke å finne frem de nødvendige kreftene for å snu trenden.