Ingen fare med Gard


Gardfikk seg en lei smell i ankelen etter en duell med Christian Flindt Bjerg og måtte forlate banen på båre. Men han forsikrer at det ikke er snakk om en alvorlig skade.

– Neida, det går bra. Men jeg fikk krampe samtidig, forteller han. Det gjorde at Røde Kors måtte finne frem båra.

– Jeg følte meg ikke så morsom da jeg skulle bæres ut, men de ville ha meg opp på båra, smiler han i garderoben. – Føler meg like teit hver gang. Men i og med at jeg fikk krampe samtidig, var det ikke så veldig vits i å komme seg på beina etter. Det går nok bra, smiler Gard.
Naturlig nok var han skuffet over at det ble et tap.
– Jeg synes vi spilte ganske jevnt med de, men de er effektive. Første omgangen synes jeg var ålreit for min egen del, men i andre omgangen kom jeg ikke så mye med i spillet. Det ble en sånn kamp hvor det bølget mye frem og tilbake. Da blir det mye løping. Nå er jeg skikkelig sliten, ja. Det skal love deg, sier han.