Imortal – Moss 0-3

Importal – Moss 0-3 (0-1)

Sted: Portugal
Dato: 30.03.2006
Målscorere Moss:
– Knut Hovel Heiaas 0-1
– Knut Hovel Heiaas 0-2
– Amin Askar 0-3

På kampens første store målsjanse lagde Knut Hovel Heiaas 1–0 ved å runde keeperen, etter et nydelig forarbeid av John «MO» Muiruri.
Et kvarter før pause var Hovel Heiaas og Muiruri nær ved å presse en Imortales forsvarer til selvmål. Midtveis i andre omgang økte Knut Hovel Heiaas til 2–0 etter en cornersituasjon hvor flere medspillere hadde hjulpet ballen frem til ham. Kun fem minutter etter dette hadde han et skudd i stanga.

Imortal FC spiller til daglig i portugisisk 2. divisjon. Etter at MFK hadde innledet kampen best, kom de tilbake i siste halvdel av første omgang. I det meste av den andre omgangen var Moss nærmest enerådende, og kunne fort ha vunnet kampen mer enn 3–0.

– Hva er den sportslige beholdningen fra kampen?
– Det ble en bra match, med høy intensitet. Vi møtte et ballsikkert lag, men klarte å variere spillet vårt så mye at likevel klarte å styre kampen.
– Vi kommuniserer bra internt i laget, og jeg gleder meg også over at Joacim Heier holder nullen bakover, oppsummerer Geir Bakke.
– Er det noen lagdeler som begynner å sette seg foran seriestarten?
– Jeg tror vi kommer til å ha en sterk ellever uansett hvem som er på banen til enhver tid. Det er en sunn og god konkurranse for tiden og mange som kan komme inn og gjøre gode jobber for hverandre, svarer Bakke.
Lørdag og søndag avslutter MFK oppholdet i Portugal med et par kvalitetsøkter, før troppen reiser hjem mandag, forteller hovedtrener Geir Bakke til Moss Avis.