– Ikke godt nok

han startet dagens kamp, og var fornøyd med en plass i startelleveren.

– Tillit betyr enormt mye, og jeg har vært fast bestemt på og spille meg inn i laget igjen. Jeg har spilt mye tredjedivisjonsfotball, og har gjort mye bra der som fører til spilletid på a-laget. Jeg føler at jeg har lagt inn en god søknad for fortsatt spill i Adeccoligaen, selv om kampen idag ender med to poeng for lite.


– Skeid er et lag vi skal slå for og unngå å havne i nedrykkstriden, og at vi ikke gjør det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi styrer kampen idag og det er selvfølgelig positivt men to enkle mål imot gjør at vi skaper unødvendig spenning i kampen. Vi blir også en mann mer i en periode og det skal vi utnytte bedre. Det blir en hel del rare valg og vi taper to poeng, surt, sier Gjestrumbakken.


Mål-Marius


For Marius har det blitt endel 3.divisjons oppgjør denne sesongen, og der har han gjort det spesielt godt fremover på banen. Han står nemlig med 5 mål så langt denne sesongen.

– Jeg har spilt litt lengre frem på banen enn det jeg har vært vant med, og har puttet fem mål. Det har selvfølgelig vært artig og jeg håper på flere mål fremover, men da alller helst i Adeccoligaen. Nå skal jeg stå på og bidra med mitt for vi må sanke poeng fremover. Vi skal fortsette med gode kombinasjoner, og mye mål vi må rett og slett samle oss. Da kan vi forhåpentligvis rette blikket høyere opp på tabellen, avslutter Gjestrumbakken.