– Ikke en kjeft som skal gi seg

Moss hevet seg flere hakk i forhold til de siste kampene, men maktet ikke å score i bortekampen mot Ranheim. Det gjorde derimot tidligere MFK-spiller Jo Sondre Aas, og bidro dermed til et knepen 1-0-seier til hjemmelaget.


Startet bra


– Vi startet veldig bra, og kjørte kampen de første 10 minuttene, sier Erik Holtan på telefon i spillerbussen på veg mot Værnes. Men utover i kampen blir vi litt for stresset med ball, og Ranheim fikk overta initiativet.


Og selv om både Holtan og resten av laget er skuffet etter det knepne tapet, velger de å rette blikket framover mot de neste kampene:


– Dette ble en kamp hvor vi skaper mye – men dessverre makter vi ikke å omsette store sjanser i mål. Men vi tar i hvert fall med oss de positive sidene fra denne kampen i de 6 som gjenstår av sesongen. Jeg kan love at her er det ikke er en kjeft som skal gi seg!


                                     MFK-trener Erik Holtan (Arkivfoto: Alvin Holm)


Brant store muligheter


Moss kunne ha tatt ledelsen allerede etter 5 minutter, men Martin Holmen klarte ikke å sette det gode innlegget i mål.


MFKs største sjanse var det Kenneth Kvalheim som fikk. Fra svært kloss hold satte ham ballen i tverrliggeren. Da hadde det gått en drøy time av kampen, og stillingen var fortsatt 0-0. Kun minutter senere var det i stedet Ranheims Jo Sondre Aas som satte inn det som skulle bli kampens eneste mål.


To minutter senere kunne vertene ha doblet ledelsen. Da fikk de en korrekt idømt straffe – men Arnold Origi viste nok en gang hvilken fantastisk keeper han er da han vippet den godt plasserte straffen utenfor sin venstre stolpe.


Minuttet før full tid fikk vi en gedigen dobbeltmulighet til å utligne, men både Thomas Klaussen og Marius Henriksen satte ballen rett på Ranheim-keeperen.


Dermed ble det altså nok et tap, men i motsetning til de foregånde hang vi i dag godt med i 95 minutter. Det håper vi at vi gjør også i neste helgs lokaloppgjør hjemme mot Sarpsborg 08, og at mossepublikumet møtet fram for å se gutta kjempe om svært viktige poeng.

————————————————————————————————-


KAMPFAKTA

ADECCOLIGAEN 2010
24. serierunde

Ranheim – Moss FK 1-0  (0-0)

Sted: DnB NOR arena
Tid: Søndag 26.09.2010 

Kl: 16.00

Målscorere:
1-0, Jo Sondre Aas

Dommer:
Trygve Kjensli

Tilskuere:
655

Gule kort:
Peder Winsnes (12)
Espen Sødahl (36)

Startellever Moss:
Arnold Origi, Jan Are Klaussen, Kevin Nicol, Jonathan Meades, Halvard Simonsen (Marius Henriksen), Thomas Klaussen, Niklas Heia, Martin Holmen (Fabian Ness), Vegard Edelsteen (Martin Thømt Jensen), Stian Birkeland, Kenneth Kvalheim.