Iherdig innsats fra kommunen

Melløs kunstgressbane ble endelig åpnet i ettermiddag, takket være denne muntre trioen.

Gjengen fra Drifts- og anleggsetaten i Moss kommune har lagt ned enorm innsats med å klargjøre kunstgressbanen på Melløs de siste dagene. Moss Fotballklubb er fulle av lovord om det flotte samarbeidet med Moss kommune.


Fra venstre: Magne Gustavson, Mikkel Øra og Rolf Erik Henriksen skal ha mye ros og honnør for den imponerende innsatsen som de har lagt ned på Melløs stadion de siste dagene.  

                                                       (Foto: Alvin Holm)

Rolf Erik Henriksen innrømmer ovenfor mossfk.no at det var godt å bli ferdig med klargjøringen av kunstgressbanen.

Har du oversikt over hvor mange timer dere har lagt ned her oppe på kunstgresset?

– Vi har ihvertfall brukt 40 effektive timer med bruk av flere traktorer utstyrt med snøfresere, skjær og børster, forteller Henriksen.

– Det mest utfordrende var nok likevel det tykke laget med is som hadde lagt seg som en hinne under snøen. For å unngå å skrape opp dekket på banen så var vi nødt til å salte før vi i det hele tatt kunne starte med å skrape og børste ned til det grønne dekket.

– Nå er vi ferdig med kunstgressbanen, ihvertfall frem til neste snøfall kommer, avslutter en lettet Rolf Erik Henriksen.

Fullroser Moss Kommune

Frode Andresen som er daglig leder i Moss Fotballklubb legger til følgende kommentar:

– Vi i MFK er storfornøyde med den jobben som gutta fra Drift og Anleggs-etaten gjør for oss her oppe på Melløs stadion. Vi har alltid hatt et godt forhold og samarbeid med det kommuneansatte banemannskapet, det setter vi selvfølgelig stor pris på.

– Det har vært noen dager med alternativ trening på lagene både her i klubben og selvfølgelig andre brukere også hvor de måtte drive med andre alternativer innen aktiviteter istedenfor å spille fotball. Den frustrasjonen forstår jeg veldig godt, men nå skal vi glede oss over at Melløs kunstgressbane endelig er blitt åpnet for første gang i det nye året, forteller Andresen.