I garderoben på Nadderud etter seieren

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Matchvinner Tor Erik Moen: -Utrolig artig!

-Kommentar til scoringen din i dag?
– Jeg får pasningen fra Jon André Fredriksen som jeg legger ned og skyter i det lengste hjørnet med venstre foten, fra ca 10 meter. Stabæk hadde presset oss voldsomt, men vi scoret på den første sjansen våres. Det var utrolig artig å kunne se den i mål, vi har hatt veldig flyt i bortekampene i årets sesong.

-Dere skulle kun ha spilt borte, siden de fleste poengene kommer på bortebane?
– He he..mot de beste lagene på bortebane vinner vi, mens sliter vi i hjemmekampene, noe som er veldig synd.

-Hva kan forklaringen være på det?
– Det er vanskelig å forklare, men som i dag da Stabæk presser og presser kan vi plutselig stikke i gjennom og score. Men hjemme så er det vi som skal føre kampene, men er dessverre ikke gode nok til å avgjøre til vår fordel. Det var deilig å vinne i dag, og nå MÅ vi slå Alta til søndag på Melløs for å klore oss enda mer fast i toppen.

Tørum: -Må vinne kamper fremover!

-Hvordan var det å slå din tidligere arbeidsgiver på Nadderud?
– Følelsen nå etterpå er at det var en arbeidsseier. Vi begynte litt famlete, men tok oss fort inn igjen. Og vi fikk en veldig fin scoring på første sjansen vår. Etter den spiller vi en veldig god første omgang der vi faktisk har enda flere sjanser til sette kampen mer inn i vårt spor.

-I andre omgangen blir vi etterhvert spilt veldig lave av et bra Stabæk-lag, men vi er heldige som holder nullen. Samtidig så burde vi scoret et mål til på overgangene våre, men alt i alt så er vi kjempefornøyde med tre poeng. Vi er fortsatt med i kampen om tredje plassen videre i serien.

-MFK er nå på fjerde plass, foran Hønefoss og Pors, men vi får konsentrere oss om å vinne så mange kamper vi makter fremover. Hvis de andre lagene rundt oss taper noen kamper, kan vi benytte sjansen til å rykke fra de andre lagene rundt oss. Vi har ikke så veldig mange kamper å gå på, så vi må konsentrere oss om å bygge videre på det som vi viste her i dag.

-Men i dag så ble det delt ut 8 gule kort, 4 til hver av lagene, hva synes du om det?
– Det var for mye utfra sånn kampen var.

-Men hvordan ser det ut nå i forhold til karantener i troppen?
– Det er to spillere som må stå over til helgen, det er Christian Michelsen og Jon André Fredriksen, avslutter hovedtrener Knut Tørum.