Hylles for innsatsen

Vannsjø Svinndal har i snitt scoret ti mål i hver kamp og er suverene i avdelingen. Laget er så bra, at det blir flyttet opp en årsklasse i høstsesongen.


– Vi ble enige før kampen at vi skulle unngå 15 baklengs. Når det sto 1-1 til pause, trodde jeg at jeg skulle gå i bakken, sier trener Tom Otterbekk.


Vertene gikk oppskriftsmessig i føringen etter ett minutt. Etter 22 minutter ville Ibrahim Gabala det annerledes og utlignet til 1-1. Moss var fullt på høyde med V/S de første 45 minuttene.


I andre omgang viste nivåforskjellen seg. Hjemmelaget fikk noen raske scoringer og kampen var punktert. Likevel kjempet Otterbeks spillere som løver, og ble aldri knust i Svinndal.


– Innsatsen og holdningen de viser under kampen er fantastisk. Gutta får en i sekken etter ett minutt, men gir ikke opp. Det som skjedde i dag, var rett og slett over all forventning, sier han.


MFKs G15 KM er nå halvveis i sesongen og står med tre seire, tre tap og en uavgjort.


-De kampene vi har tapt, har vært jevne. Det har ikke blitt noen stortap. Nå skal gutta få 14 dager med velfortjent ferie, før vi reiser til Skaw Cup!