– Hyggelig og lærerikt

Sist torsdag var Moss på besøk hos Ekholt. Da holdt hovedtrener Ole Martin Nesselquist og A-lagsspillerne Håvard Thun og Patrick Johnsen en trening med J-12/13. Trenerne for Ekholt-laget, Jeanett Nordhagen og Henrik Karlsen, syntes det var såpass hyggelig å ha besøk at de spurte om å få gjengjelde det ved å komme på besøk for å overvære en A-lagstrening. Både for å snakke med Nesselquist for å dele erfaringer og kunnskap, og for å se på en trening med A-laget. Det svarte Mossetreneren selvsagt ja til.

– Det var en spennende økt de hadde med jentene våre forrige torsdag, sier Karslen. Da tenkte vi at det kunne være bra å snakke med Ole Martin for å få flere referanser, samt se på en trening for å få et innblikk i hvordan de trener.

Nesselquist tok i mot Ekholt-trenerne på Melløs og inviterte de inn på kontoret for en prat. Der gikk de sammen gjennom planen for økta.
– Det er også nyttig for oss å få flere øvelser vi kan bruke, sier Nordhagen. I tillegg får vi snakket om hvorfor den og den øvelsen er bra, hva man trener på og hvordan man kan få fram det man ønsker med enkle grep.

Videre fikk de sett treninga på nært hold, helt fra preppen inne, til oppvarming, possession og småbanespill ute på feltet.
– For oss var dette både hyggelig og lærerikt, mente Nordhagen og Karlsen.

Ole Martin Nesselquist syntes også det var et hyggelig initiativ.
– Det var kjempefint å ha besøk fra Ekholt, avslutter Nesselquist.