Hva vil Moss FK og hvem er vi?

Vil vi opp i Tippeligaen koste hva det koste vil?


Er vi profesjonelle nok og gode nok?


Vet vi hva som skal til?


 


Jeg er ikke sikker på noen av punktene.


Personlig vil jeg gjerne se MFK i Tippeligaen, men ikke for enhver pris.


 


Med det mener jeg at vi må forvalte de menneskelige og økonomiske ressursene vi har på en best mulig måte. Det har vi ikke alltid hatt tradisjon for å gjøre. 


 


I år er det satset mer enn noensinne på opprykk til Tippeligaen. Ledelsen i klubben har lagt alle forholdene til rette for at de som driver med sporten skal ha de beste forutsetningene for å lykkes. Allikevel er ikke det nok. A-laget ligger seks poeng bak opprykk og det er kun de færreste av oss som fortsatt har troen på et opprykk. ”Mørkemennene” i gangene har kvesset sverdene og vil kappe hoder. Jeg liker engasjementet, men ikke måten det brukes på. Geir Bakke og company vet bedre enn noen at de ikke har prestert godt nok. Nå MÅ de bevise at de har kapasitet og evne til å gjøre noe med det. Klubben har en målsetting om Tippeligaspill i 2009. Det vet Bakke og det lever han med. Omgivelsene rundt er også flinke til å minne sporten på dette – spesielt i motgang!


 


Moss Fotballklubb har alltid produsert landslagsspillere til aldersbestemte landslag. Vi har alltid hatt talentene, men vi har ikke alltid vært flinke til å ta vare på dem. Dette er bedret de siste årene, men vi har fortsatt en vei å gå før vi kan si oss fornøyde og tilfredse med situasjonen.


 


Dersom opprykket blir utsatt ett år kan jeg leve med dette. Da vil talentene være ett år eldre og nye Melløs stadion ett år nærmere. Da vil vi kanskje oppleve et mosselag med mange lokale spillere på ny stadion med ett entusiastisk publikum i ryggen.


 


Til slutt vil jeg oppfordre meg selv og alle dere andre til å starte på nytt. Vi må hente frem optimismen, entusiasmen og engasjementet vi hadde for 15 kamper siden, og håpe at de neste 15 gir oss de oppturene vi lengter etter. Det er lov å være skuffet, sint og misfornøyd – men ikke for lenge av gangen!


 


I dag går vi for tre poeng og god stemning på tribunen!


 


Fotballhilsen fra


Frode Andresen