Hva skal til for å utvikle egne A-lagsspillere?

Avtroppende toppspillerutvikler Michael Frank og hans etterfølger Joakim Mensen har sammen jobbet frem en kveld i
talentutviklingens tegn. Representanter fra Fotballforbundet og Østfold Fotballkrets vil være til stede.
Fra MFK er daglig leder Ole Henæs, sportslig leder Ralph Bakken, A-lagets trenerapparat Geir Bakke og Rune Tangen,
yngres leder Frode Andresen og trenerkoordinator yngres, Lars Norsted, innkalt sammen med alle trenerne fra seksåringene og oppover til junior interkrets-trener Jon Eirik Ødegaard.

Joakim Mensen starter egentlig ikke i sin stilling som toppspillerutvikler i MFK før 1. januar.
Mensen er likevel i full gang med jobben. Fredag ettermiddag holdt han sitt første trenerforum for klubbens trenere fra smågutt 13 år og opp til junior interkrets.
Allerede her kunne Mensen røpe at han har store planer med klubbens talentutvikling i årene som kommer.

– Jeg vet at A-lagstrener Geir Bakke mener at skal vi greie å utvikle egne A-lagsspillere i fremtiden, så må våre 13-14-åringer opp på en fire-fem fotballaktiviteter i uken. Vi kommer til å presentere hvordan vi skal få dette til og ikke minst hvordan vi skal løse ”problemet” med å ha nok trenerkrefter til dette, røper Mensen.

Ble du nysjerrig nå? Møt på Moss Hotell klokken 18.00 torsdag. Seminaret vil vare frem til 20.30. Det er meningen at alle skal ta aktiv del i seminaret gjennom både gruppe- og plenumsdiskusjoner.

– Jeg vil si det så sterkt at det skal gode unnskyldninger for å ikke møte på dette seminaret. Her får vi en mulighet til å se hva klubben tenker med utviklingen av egne spillere. Og jeg kan også love at det blir presentert gledelige nyheter for forsamlingen når det gjelder talentutvikling, sier trenerkoordinator i yngres, Lars Norsted.