Husøy: – Vi tar med oss det positive!

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Treningskamp
Kongsvinger – Moss 1-0 (1-0)
Kongsvingerhallen
Fredag 8. februar 2008
Kl. 18.00

Målscorere:
1-0, Andreas Moen

Gult kort:
– Destin Makumbu, KIL
– Jon-André Fredriksen, MFK

Rødt kort:
– John Andreas Husøy, MFK

Startellever Moss
Fredrik S. Eriksen, Tommy Edvardsen, Daniel Reinoso Herrera, Fabien Vidalon, Amin Askar, Bjørnar Johannessen, Morten Bruun Jacobsen, John Andreas Husøy, Jonas Krogstad, Kenneth Kvalheim, Jon-André Fredriksen.

På benken:

Arnold Origi, Halvard Ligård, Martin Reier, Erik Halvorsen, Minh Duy Bui.

Hvordan vil du beskrive denne kampen som ble spilt mot et sterkt redusert KIL-lag?
– Dette er veldig synd siden vi uten tvil var best og hadde ballen mest. Men vi får ta med det positive og lar være å tenke på tap og dommeravgjørelser, forteller «Jonna» videre.

Det virket jo som det var tett nok bakover på banen, men var det stort sett fremover det sviktet mest når det gjaldt å sette sjansene inn mellom stengene?
– Vi spiller oss fint fremover med masse innlegg og flotte kombinasjoner, men av og til så er det slik at vi ikke makter å score mål, dessverre. Men vi trener knallhardt for tiden og ting ser veldig bra ut så langt. Målene kommer etterhvert, for vi har stor kvalitet i dette laget.

Hva skjedde i forbindelse med det røde kortet som du fikk utdelt under kampen for munnbruk. Frykter du en karantene under seriepremieren i april?
– Jeg håper selvsagt at dommeren ikke mener at jeg må stå over den første seriekampen. Han dømte ikke frispark til meg og da sa jeg noe i ren impuls dessverre. Så jeg får bare vente å se om det blir noen reaksjoner grunnet denne situasjonen, avslutter John Andreas Husøy.