Husøy signerte i går

– Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss en habil spiller på eliteserienivå, sier Ralph Bakken, sportslig leder i Moss Fotballklubb.
John Andreas Husøy, som har vært på utlån fra Molde siden i sommer, takket tidligere denne uken nei til å returnere til klubben.

– Jeg fikk et godt tilbud fra Molde, og jeg er glad for at klubben fortsatt viser interesse for meg. Men jeg føler ikke at dette er rett tidspunkt å vende tilbake på, sa Husøy til Romsdals Budstikke onsdag.

MFK hadde opsjon på 23-åringen, og benyttet seg dermed av muligheten til å forlenge kontrakten.
Ralph Bakken satt i hele går i møter med de spillerne som fortsatt ikke har skrevet ny kontrakt med klubben. Deriblant Jonas Krogstad (24).

– Det er fortsatt litt igjen der, men vi har en positiv dialog. Han er interessert, men det står på et par praktiske ting. Han går på BI i Oslo, så vi må prøve å skaffe ham en plass på BI i Østfold. Vi har friplasser på BI i Sarpsborg, hvor Jon Andrè Fredriksen går nå, men vi må undersøke mulighetene for å bytte skole midt i semesteret. Uansett, jeg vil si at vi er 95 prosent enige, sier Bakken.

MFK har foreløpig ikke hatt samtaler med Lars Øvrebø (22), som i september ble hentet fra Drøbak/Frogn for å forsterke et skadeskutt MFK-lag.
– Vi har ikke hatt samtaler med Lars ennå, og kommer nok ikke til å gjøre det før etter sesongslutt. Vi vil gjerne se ham litt til først, sier Bakken.
Ifølge Bakken er Morten Bruun Jacobsen i praksis klar for en ny MFK-sesong.
– Det eneste som gjenstår er å skrive selve kontrakten, og da går det rett og slett på å sette opp en karriereplan, sier Bakken.
MFK er også i ferd med å skrive kontrakter med Jens Skogmo, Marius Gjestrumbakken og Hans-Martin Wehler.
– De får lærlingkontrakter. Vi synes det er veldig positivt at vi har så mange gode talenter i klubben, og det bekrefter at vi satser på de unge, sier Bakken til Moss Avis.