Hønefoss neste skalp for MFK?

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Mossingene er på tur, og 3. plassen er ikke lenger en utopi. Slik kunne det imidlertid se ut for bare 3 kamper siden, men «kællane» har spist seg møysommelig og sikkert inn på de andre favorittene i ligaen.

Hønefoss er en skummel motstander. Tidlige mål til laget fra Ringerike bør unngås! Laget er kjent for å legge seg dypt, og kontre. Det motsatte ville gi MFK en kjempefordel, siden Hønefoss da må frem på banen. En bane som trolig er bedre enn Melløs for mossingene, vil gi de småvokste, men kjappe «kællane» en enda større fordel enn det vi så hjemme torsdag. Det er vondt å se store muligheter spoleres av en løkkelignende gressmatte. Det skal i sannhet sies at dette ikke er banemannskapenes skyld. Derfor satser klubben også store penger på helt ny stadion. «Til dess», vet «kællane» hva som venter av gress på Melløs de neste hjemmekampene.

Vi er spesielt glade for Jon-Andrés nye vår, der unggutten nå holder god standard i hele kamper. Det er ikke lenge siden han var superreserve, for han var best når han kom innpå. Hans 2-1 mål mot Hødd, viser hvor viktig hans bidrag er for å få hull på eventuelle byller. Videre er reserve-våpenet Steffen Nystrøm et herlig bidrag til publikumsvennlig fotball. Hans fart og entusiasme gir gjenklang på tribunene.

Trenerduoen Bakke/Tangen er «coole» menn, som fortsetter det de har tro på. Ingen desperate handlinger, men forsterker det de mener er løsningen for å nå lengst mulig før 1. november. Vi ser nå at laget er på vei tilbake der vi vil ha det!

Lykke til i morgen!