Holtan skal lede troppen!

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Hvordan ser du på den utfordringen med å lede MFKs a-lag i en kamp for første gang?
– Det er bare moro med en utfordring, men dette gjør jeg jo sammen med to andre hver dag. Men dette blir jo selvfølgelig mer å ta fatt i alene siden det er en kamparena og når jeg i tillegg er alene på sidelinjen, jeg har jo med meg fysioterapeut Morten Bakke og materialforvalter Martin Reier i støtteapparatet opp til Kongsvingerhallen, så helt alene er jeg ikke. Dette går helt sikkert bra, men spennende blir det uansett.

Hvordan vil du beskrive laget fra Gjemselund, vi har jo en varierende statistikk mot de fra tidligere kamper?
– Jeg så KIL i treningskampen mot FFK i Østfoldhallen for en uke siden, de er gode defensivt men slet veldig offensivt under den treningskampen som laget fra plankebyen gikk seierende ut av. Men det er et solid lag som helt sikkert vil boltre seg på øvre halvdel på tabellen denne sesongen også. Men jeg er opptatt av at vi skal gjøre det som vi lærer og trener på hver dag sammen og at det også blir utført i kampene deretter, er heller ikke så opptatt av hva motstanderen gjør fra tid til annen. Vi har nok med oss selv for å gjøre en best mulig innsats og jobb på banen, avslutter debutanten Erik Holtan som skal lede kællane til kamp mot rødtrøyene fra Gjemselund i kveld kl. 18.00.