Holdt nullen i Oslo

Hovedtrener Per M. Haugen forteller følgende til mossfk.no
– Kampen var en grei treningsøkt hvor vi klarer å holde nullen, men vi har mye å gå på når det gjelder det offensive spillet.

Det betyr at mye må forbedres før neste oppgjør borte mot nyopprykkede Follo om en uke?

– Vi prøver stadig å forbedre oss. Men selvsagt så ønsker vi å prestere bedre offensivt mot Follo, avslutter Per M. Haugen.


KAMPFAKTA

Kjelsås – Moss 0-0  (0-0)

Sted: Norges Idrettshøgskole, Oslo
Dato: 13.02.2010

Kl: 12.00

Moss stilte med følgende spillere:

Arnold Origi (Andreas Eikum i 30 min.), Tommy Edvardsen, Fabien Vidalon, Martin Thømt Jensen (Krister Wemberg i 45 min.), Marius Gjestrumbakken, Djedje Sery, Markus Ringberg, John Muiruri (Alexander Bachke i 45 min.), Mahmoud El Haj (Amadou Outtara i 24 min.), Kenneth Kvalheim (Vegard Edelsteen i ni min.), Marius Henriksen (Niklas Heia i 12 min.).