Höegh Eiendom ny hovedsponsor

Det var to avtaler som ble signert på Melløs Stadion i forkant av kveldens kamp mot Kongsvinger. Først ble hovedsponsoravtalen mellom Höegh Eiendom og MFK undertegnet. Deretter var det representanter for Höegh Eiendom AS, Moss kommune, Sparebank 1, Moss Fotballklubb og Parkteatret som kunne sette sine underskrifter på intensjonsavtalen om prosjektet «2014 Moss».


Litt om prosjektet «2014 Moss»


Norge feirer 200-års-jubileum for Grunnloven den 17. mai 2014. Grunnloven ble sikret med den såkalte Mossekonvesjonen – en avtale inngått mellom svenskene og den nyvalgte norske kongen Christian Fredrik 14. august 1814. Denne avtalen ble underskrevet i Konventionsgaarden i Moss – og svenskene godtok her å respektere prinsippene og innholdet i den norske Grunnloven.  


«2014 Moss» er et prosjekt som har som målsetting å få til en storstilt markering av 200-års-feiringen i 2014. Prosjektet er altså et samarbeid mellom Höegh Eiendom AS, Moss kommune, Sparebank 1,
Moss Fotballklubb og Parkteatret.

Du kan lese mer om «2014 Moss» på prosjektets egne hjemmesider.
[Klikk her]Parkteatrets daglige leder Liv Karin Mathisen, MFK-leder Hans Jørn Rønningen,
ordfører Paul-Erik Krogsvold, adm. dir Erik Lund i Høegh Eiendom og Sparebank1-
direktør Ivar Listerud signerte intensjonsavtalen om «2014 Moss»

 
Meget spennende avtale


Det var en strålende fornøyd Hans Jørn Rønningen som kunne presentere både den nye hovedsponsoren Höegh Eiendom og prosjektet «2014 Moss» på Melløs i dag.


– Klubben er svært glad for at en stor, norsk næringslivsaktør som Höegh Eiendom ser potensialet i det vi holder på med i Moss Fotballklubb. Og kanskje like spennende: gjennom prosjektet «2014 Moss» møtes kommune, næringsliv og to lokale kulturarenaer i en felles, langsiktig storsatsing som skal bygge opp oppmerksomhet på byen vår, uttalte MFK-lederen.