Her er det nye MFK-styret

Her er det nye MFK-styret

Etter at Thomas Thorkildsen takket for seg etter sju og et halv år som styreleder, tok Klaus Hagerupsen Hansen over stafettpinnen under torsdagens årsmøte.

Valgkomiteens innstilling ble enstemmig vedtatt under årsmøtet og Hansen er dermed klubbens nye leder. Han synes årsmøte ble gjennomført på en flott måte og gleder seg over situasjonen som MFK nå er i.

– Dette var et godt og hyggelig årsmøte. Klubben er på rett kurs, og vi kan for andre år på rad legge fram tall som bekrefter dette, sier han og fortsetter:

– På egne vegne vil jeg si at målsetningen til klubben framover er kontinuerlig forbedring – både økonomisk, klubbmessig og sportslig. Her må hele klubben bidra – og min oppgave blir først og fremst å sørge for at vi klarer å trekke i rett retning sammen. Jeg gleder meg til å bli kjent med de nye styremedlemmene, og håper at vi også skal klare å engasjere andre frivillige i å delta i arbeidsgrupper med ulike ansvarsområder.

Fullroser Thorkildsen og Holder

Klaus Hagerupsen Hansen skryter også stort av Thomas Thorkildsen og Siv Holder, som takket for seg etter mange års innsats for Moss FK.

– Det var fint at årsmøtet ble en verdig markering for Thomas Thorkildsen og Siv Holder. De går nå ut av styret, og deres innsats kan knapt overvurderes. Thomas kom inn som styreleder på et tidspunkt hvor MFK i prinsippet var konkurs, og åtte år senere har utallige arbeidstimer og økonomiske bidrag gjort at klubben fremstår slik den gjør i dag. Uten ham hadde vi ikke hatt noen klubb. Og Siv har brakt inn en entusiasme og stå på-vilje som har gjort at omdømmet og markedsinntektene er blitt bedre for hvert år. Heldigvis har begge sagt at de vil bidra også framover – og det setter jeg og resten av det nye styret veldig pris på, avrunder Hansen.

Her er det nye MFK-styret:

Styreleder: Klaus Hansen

Nestleder: Knut Evensen

Leder yngres: Runar Borgersen

Styremedlem: Renate Isaksen

Styremedlem: Rune Jørgensen

Styremedlem: Helle Enerhaugen

Styremedlem: Tommy Skovly

Styremedlem: Per Gundersen

Varamedlem: Jadranka Perisa

Varamedlem: Lars Smith

Varamedlem: Gro Stokkebø