Heltent før møtet med serielederen

Heltent før møtet med serielederen

Lørdag er det serieleder Stjørdals-Blink som venter for MFKs A-lag på bortebane. Mossespiller Remi Svindland er blant dem som virkelig gleder seg til match og han har klokkertro på en god prestasjon og poeng hjem i sekken.

Selv om det endte med tap for Moss hjemme mot Stjørdals-Blink i vårsesongen, leverte gutta en meget solid prestasjon. Dette var en av kampene som de virkelig var uheldige. Men klarer de å gjenskape noe av det som ble levert i den kampen, kan det absolutt bli et hyggelig resultat på bortebane lørdag ettermiddag.

– Det blir en tøff kamp som alle andre kamper i denne ligaen. Vi hadde en god kamp hjemme mot Stjørdals-Blink hvor vi var uheldige med resultatet. Prestasjonsmessig presterte vi en god kamp, og vi ønsker å se mye av det samme igjen i morgen. Vi har sett at vi kan heve oss med de som er i toppen, og jeg tror at kampen i morgen kommer til å bli jevn. Vi gleder oss, sier midtbanespiller Remi Svindland.

Se tabellen her.

At Stjørdals-Blink har levert bra så langt i år, er ingen stor overraskelse. Men at de skulle ligge helt i toppen, er kanskje litt uventet. De kjemper om den direkte opprykksplassen, men har både Kvik Halden og Fredrikstad kun to poeng bak seg. Lørdag skal de måle krefter med MFK og det skal nok bli krevende i seg selv. En skikkelig thriller i vente, med andre ord.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design