Helslakt på Melløs!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

VÅRCUP 1. runde 2008

JR KM: Moss – Varteig 8-1 (6-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 17.02.2008

Målscorere:
1-0, Henrik Grønland
2-0, Christer Eriksen
3-0, Kristoffer Dimakis
4-0, Aleksander Thers Jacobsen
5-0, Kristoffer Dimakis
6-0, Andreas Overen
7-0, Are Larsen
8-0, Henrik Grønland
8-1, Fredrik Svendsen

Følgende elleve startet for Moss:
Kristoffer S. Dimakis, Christer Eriksen, Mads Foldvik, Henrik Grønland, Alexander Thers Jakobsen, Shahrukh Khan, Davut Kivrak, Andreas Overen, Kristoffer Skavås, Svendsen Øyvind(K), Ferhat Taymur.

Moss åpner første omgangen med et ekstremt høyt press og blir allerede etter tre minutter belønnet med 2 mål. Etter dette så blir Varteig totalt avkledd og guttene kommer til flere store sjanser. Slik fortsetter hele første omgangen med et konstant press mot Varteigs mål. Bare en god Varteig-keeper står i veien for et bedre resultat i første omgangen. Som ender med en seks mål ledelse til guttene.

Til andre omgangen så bytter hovedtrener Jonny Pettersen ut keeperen og to utespillere. Og omgangen begynner slik den første sluttet, med et stort press mot motstanderens mål. Men avslutningene er ikke like sikre. Men midt i andre omgangen så klarer de å få ballen i mål to ganger til. Etter dette så detter kanskje motivasjonen litt og man slipper Varteig noe mer med i kampen, som dessverre ender med at Varteig får sitt trøstemål. Jonny foretar tre bytter til i omgangen slik at alle guttene til slutt fikk spille denne sesongens første vårcup-kamp.

Statistikken viser også veldig tydelig at Moss hadde en god dag på jobben. Med 26-4 i skudd mot mål og og 8-2 i cornere så sier det seg selv at det gikk kun en vei i denne kampen. Kampen var heller ikke spesielt tøff da dommeren under kampen kun delte ut 7 frispark og ingen kort.

Alt i alt så spiller ”vi” en svært god kamp og sender Varteig hjem med en leksjon i skikkelig angrepsfotball.

Mvh,
Kjell Rune Andreassen