Haraldsen dagens helt.

2.runde NM Cup

Moss – Raufoss 2-1 (0-0).

Melløs Stadion.

Kl:1800.

Dato:18.05.2005.

Mål:

0-1 Kai Erik Moen,(57) Raufoss.
1-1 Tom R Haraldsen,(86) Moss.
2-1 Tom R Haraldsen,(89) Moss.

Gult kort:


Rødt kort:

Dommere:Kristoffer Helgerud, Lier.
Ass.dommer 1:Cato Letting, Berg.
Ass.dommer 2:Jon Gunnar Olsen, Rakkestad.

Spillere Moss:
-Joachim Heier.
-Vidar Martinsen.
-Joachim Walltin.
-Tom Reidar Haraldsen.
-Gard Kristiansen.
-Christian Michelsen.
-Knut Hovel Heiaas.
-Jon André Fredriksen.
-Anders Østli.
-Steffen Lilleng.
-Steffen Nystrøm.

1 OMG:

Moss var i angrep fra første spark på ballen, og hadde nok av sjanser til å kunne avgjøre kampen i løpet av 1.omg.
Jon André Fredriksen var alene med keeper og skjøt på skrått hold, men dessverre utenfor her, en meget stor sjanse til Moss.
Veldig bra trøkk i angrepet til Moss i denne omg, positive tendenser som ga mange målsjanser til de gul/sorte.Knut Hovel Heiaas får en kjempesjanse i det 12 min da han skyter ballen hardt i tverrligger kun noen små cm unna scoring.
Raufoss har en stor målsjanse i 1. omg da ballen havner til side for keeper Heier i mossemålet, her var moss heldige.Moss var klart best i 1.omg, men scoringene uteble dessverre og det sto uavgjort 0-0 til pause.

2.OMG:


Raufoss kom mere med i kampen etter sidebytte, og ga Moss kamp om ballen.Her var det sjanser til begge lag, og etter et bra angrep av Raufoss da Kai Erik Moen lobbet ballen over Mosse keeper Joacim Heier da sto det 0-1 til Raufoss i det 57 min.Etter denne scoringen så havnet Moss i en downperiode, ingenting fungerte for Moss i de neste 10-15 min, motivasjonen dabbet faktisk litt ut i en periode.Det så veldig mørkt ut med tanke på videre deltagelse i årets cup for Moss sin del, helt til det var ca 10 min igjen av kampen.Da ble dagens helt Tom Reidar Haraldsen flyttet opp som midtspiss, og det ble mere trøkk i angrepet for Moss sin del, og i det (86 min) da får Tom Reidar Haraldsen ballen servert på sølvfat fra Knut Hovel Heiaas og smeller den i mål, altså 1-1.. og fortsatt håp.
Og i det (89 min) etter en corner for Moss som blir tatt av Tommy Edvardsen, så står samme mann Tom Reidar Haraldsen på rett plass og header ballen i mål dermed 2-1 til Moss, jubelen slippes løs på Melløs Stadion blant de fremmøtte tilskuere.
Takket være vår blide og lange sørlending Tom Reidar Haraldsen fra Kristiansand, som ofret alt for drakten og klubben sin.

Intervju med Tom Reidar Haraldsen:
– Vanvittig moro å være matchvinner i dag, spesielt på corner det er lenge siden sist at jeg scoret på corner i en A-lags kamp.
– 1-1 målet kommer etter at Knut Hovel Heiaas kommer seg fri og sentrer ballen til meg der jeg står i feltet og da var det bare å sette den i mål, på 2-1 målet som kom etter en corner fra Tommy Edvardsen så står jeg riktig plassert i klyngen foran mål og header den inn mellom stengene, en fantastisk følelse..
– Ønsker et tippeliga lag i 3.runde med bra ramme og trøkk rundt kampen og selvfølgelig med mange tilskuere.Vi vant på en dårlig dag men bra 1.omg, men vi slipper Raufoss for mye inn i kampen i 2.omg, avslutter en tydelig mørbanket og glad matchvinner fra det blide
sørland.


Intervju med keeper Joacim Heier:
– Vi skaper mange sjanser i 1.omg, men sliter dessverre med å omsette sjansene i scoringer.
– Etter scoringen til Raufoss så kommer vi i en downperiode, det dabbet litt over i en periode.
-Etter et sjakktrekk av trener Knut Tørum så blir Tom Reidar Haraldsen flyttet opp som midtspiss i angrepet til Moss, og det ga umiddelbart resultater da samme mann ordnet seier og 2 mål til Moss i cup kampen mot Raufoss.

Tekst:Alvin Holm.
Webjournalist
MossFK.no