– Har store ambisjoner med Moss

Tekst og foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

John Andreas Husøy

– Hvordan ser du på sesongen 2007 i forhold til årets sesong som har vært veldig ustabil for MFK sitt vedkommende?
Vi må ta flere steg opp fra denne sesongen. Altså en god oppkjøring og en god start på sesongen kan gjøre at vi er med i toppen igjen. Det er også veldig viktig å kunne holde seg mest mulig skadefri til en hver tid.

– Hva kan vi forvente oss av Moss FK i fremtiden, la oss si om to år?
Det er vanskelig å si, men jeg håper faktisk innen den tid hvis satsingen er bra og lokalmiljøet og sponsorer fortsetter å støtte klubben, at vi kan spille i Tippeligaen innen den tid. Det er målet mitt.

– Hvilke lag ser du for deg vil kjempe i toppen av Adeccoligaen neste sesong, bortsett fra Moss da?
Jeg tror at de lagene som rykket ned fra tippeligaen pluss Bryne, Bodø/Glimt, Hønefoss, Haugesund, og selvfølgelig Moss, vil være med å kjempe på øvre halvdel av tabellen. Men det blir nok Molde og Ham-Kam som blir mest vriene å kjempe mot, men ballen er rund og alt kan skje.

– Hvordan tror du det vil bli å møte dine tidligere lagkamerater fra rosenes by i 2007, MFK vs MFK?
Jeg gleder meg veldig til å møte Molde FK. Det vil bli en veldig spesiell kamp for mitt vedkommende. Men det er fullt mulig å vinne over Molde, det er jeg sikker på.

– Hva gjør du nå mens du har ferie frem til dere gutta samles igjen den 5 desember?
Jeg trener mye styrke og utholdenhet i tillegg til en del avslutninger med ball, noe jeg håper skal bidra til at jeg scorer noen viktige mål neste sesong. I dag ankom jeg og en kamerat Praha, og her skal vi være i 5 dager før jeg setter kursen hjemover igjen for å avvikle resten av feriedagene mine, avslutter en ivrig og optimistisk John Andreas Husøy.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design