Har kun ti «A-spillere»

Moss har hele åtte spillere på skadelisten. I tillegg er Arnold Origi og John Muiruri opptatt med landslagsspill for Kenya. Lite hjelper det at Martin Thømt Jensen og Christer Jensen skal opp til eksamen og kan ikke reise med A-laget til Sotra.


– Det vi vet er  at vi har en tynn stall. Det som er spesielt nå er at vi er ganske uheldige med mange skader, to spillere på landslag og to spillere har eksamen. Det at alt faller på en og samme uke er maksimalt utur. Men vi stiller alltid med det beste laget vi har tilgjengelig. Jeg har stor tiltro til de som er med, og vi gleder oss til å se dem i match, kommenterer assistenttrener Joakim Klæboe.


Nest Sotra spiller til daglig i andredivisjon, avdeling 3. Laget ligger i øyeblikket på en åttendeplass og har vunnet tre kamper så langt i år. Den siste seieren kom mot Fyllingen sist lørdag. Sluttresultatet ble 4-2 og i følge avisen VestNytt var det en fullt fortjent seier.


– Vi spilte veldig bra, og kunne ha scoret flere. Fortsetter vi slik, blir vi vanskelige å slå. Det var synd at vi hadde en såpass dårlig start på sesongen, nå har vi funnet formen, sier spiller Kristoffer Snekkevik til VestNytt.


Så da får man bare håpe at formen ikke er god nok til å slå ut et skadeskutt MFK.


Ex. Chelsea-spiller klar


Nest-Sotra har forøvrig fått en erstatter for Kim Rune Hellesund som før årets sesong gikk til Løv-Ham.


Alexander O`Prey er klar for spill mot Moss etter at alle papirene nå er underskrevet og i orden. Alexander James O`Prey har spilt for Chelsea sitt B lag. Han har foreldre fra England og Brasil, og er 26 år. Han har trent med Nest-Sotra i fire uker allerede.


I følge Sotra-trener Petter Bakke, vil han bli en god forsterkning for andredivisjonslaget. Han mener O`Prey  har han mye av det samme som Kim Rune Hellesund hadde, men er en teknisk bedre spiller og legger bedre innlegg enn det Hellesund gjorde.


– Han er ikke like rask, men kan brukes stort sett på alle offensive plasser på laget. Alexander er best som kantspiller, så det skal bli spennende å se han i kamp mot Moss i morgen, sier han til klubbens hjemmesider.


Kampen spilles på Ågotnes torsdag 4. juni klokken 18.00. Så skulle du være et sted i nærheten av Sotra, er det bare å svinge innom og se oppgjøret…


Moss reiser ned med følgende tropp:
Frode Larsen, Halvard Simonsen, Lars Martin Engedal, Niklas Heia, Marius Gjestrumbakken, Bjørnar Johannessen, Lars Øvrebø, Jo Sondre Aas, Aleksander Bachke, Kenneth Kvalheim, Tobias Hattevig, Marius Henriksen, Anders Hegglund, Jacob Mjelde.


Hvem som starter er ennå ikke bestemt.