Har imponert på trening

Jan Are Klaussen er til daglig kaptein på 2. divisjonslaget Nardo som er en av mange klubber i Trondheim og moderklubben til blant annet Tor Trondsen.

Spilleren kan bekle de fleste posisjoner på banen. Men det er stort sett midtbane/forsvar som han trives best med. De to siste sesongene har Klaussen fungert som midtstopper i Nardo som for tiden ligger på en sterk 4. plass på tabellen.


   Jan Are Klaussen (bildet) imponerte såpass stort at han kan være aktuell for MFK innen kort tid

Klaussen legger ikke skjul ovenfor mossfk.no at han ønsker å spille på et høyere nivå innen kort tid.


– Jeg håper på å bli kontaktet av trener Per Morten Haugen under overgangsvinduet i august. Jeg kunne godt tenkt meg å spille sammen med lillebror igjen – det er en stund siden sist, sier Jan Are Klaussen med et smil rundt munnen.

Hovedtrener i MFK, Per Morten Haugen bekrefter også at Klaussen har vist seg frem på en positiv måte og at han er en interessant spiller som vil bli fulgt opp de neste ukene.

– Han har på ingen måte gjemt seg bort under sitt treningsopphold hos oss denne uke. Jan Are er en trivelig og spennende fotballspiller som kan bekle de fleste posisjoner, forteller Haugen i en kort kommentar.

Han klarte seg godt sammen med MFKs A-lag sine fellesøkter denne uken hvor han har vært på familiebesøk hos lillebroren. Tirsdag drar Jan Are og familien tilbake til Vega og Trondheim etter noen dager i Moss. Da gjenstår det bare å se om han returnerer til kråkebyen som mossespiller innen kort tid.

                                                   (Tekst/foto: Alvin Holm)