– Har alltid dratt damer

– Jeg har alltid dratt mye damer. Og jeg drar ikke noe mindre etter kampen mot Rakkestad, gliser Niklas Heia.


– Akkurat der er jeg usikker. Det kan hende det er noe i det. Men Niklas må rett og slett på jobb han også. Personlig har jeg bare opplevd det som en ulempe å være fotballspiller når det gjelder damefronten, sier vår ekspertkommentator, Einar Kalsæg.


Damer eller ei, Niklas Heia gjorde seg ikke bort i cupoppgjøret mot Rakkestad. Og rollen han fikk på banen passer han utmerket.


– Det er jo et defensivt anker jeg er, så det at vi har lagt om formasjonen passer meg utmerket, kommenterer han.


– Starter du på lørdag?


– Det vet jeg ikke. Det finner vi nok ut på treningen i morgen. Men jeg er klar i alle fall. Det er det ingen tvil om. 16. mai kamper er jo store å spille, så det hadde vært kjempegøy, sier han.


Ivers kommer?


Kampen mot Kongsvinger vil gi Moss en pekepinn på hvor godt rustet de er. Frem til nå har laget hatt flere uheldige episoder (tap for Alta og Tromsdalen, uavgjort mot Stavanger) og nå skal nå vise Mossepublikummet hva de står for.


– Tom Nordlie er jo kjent for å lykkes med lagene sine den første sesongen, så dette blir spennende, sier Heia.


Det går rykter om at Heias forbilde på fotballbanen, Kambo-spiller Morten Iversen, dukker opp på tribunen. Heldigvis er ikke det nok til å sette midtbanestrategen ut.


– Det er moro at Kambo-folket kommer på kampene, men ekstra moro blir det nok at «Ivers» er på tribunen, smiler Heia, som selv har en fortid i Kambo.


Saken fortsetter under bildetKOMMER: Morten Iversen kommer – kommer du?


– Jeg har aldri sett ham spille, men jeg vet jo at han er utrolig god. Det er moro at Kambo klarer å oppfostre toppspillere. Det går an! Men det er viktig å påpeke at Kambo-spillere ikke skal gå til Fredrikstad. Verden er stor, kommenterer Heias forbilde, Morten Iversen.


Iversen selv har en lang karriere bak seg og ble for noen sesonger siden hedret med en testemonialkamp i Kambo. Alle årene i 5.- og 6. divisjon har gitt spydspissen lass med rutine. Han har følgende tips til Heia foran oppgjøret mot Kongsvinger.


– Det er viktig å ikke gi seg. Bare stå på! sier Iversen som garanterer at han blir å finne på ståtribunen lørdag.