Håper å gjenta prestasjonen fra Melløs

Håper å gjenta prestasjonen fra Melløs

I ettermiddag braker det løs mellom Vidar og Moss FK, en match som forventes å bli tett og spennende. MFK-spiller Remi Svindland håper at de klarer å gjenskape noe av det som ble levert på Melløs-matta forrige helg.

MFK står med to strake seiere i 2. divisjon og går selvfølgelig for sin tredje strake i ettermiddag. Men det blir nok ikke enkelt.

– Det blir en tøff kamp på lik linje som alle andre i denne ligaen. Vidar er et godt lag, men vi har mest fokus på oss selv, sier Svindland, som håper å gjenskape det som skjedde mot Byåsen sist.

Da leverte MFK-herrene en meget god 1. omgang.

– Vi ønsker å fortsette i samme spor som førsteomgangen mot Brattvåg. Vi reiser til vestlandet for å styre kampen, og jeg tror oppgjøret kommer til å leve helt inn. Vi går selvfølgelig for tre poeng, avrunder han.

Vidar ligger på 11. plass med 11 poeng på 10 kamper. Spesielt sterke prestasjoner var da de for noen uker siden tok poeng i Fredrikstad, før de fulgte opp med å slå Kvik hjemme i Halden. Vidar er med andre ord et lag som kan slå alle i avdelingen, så lørdagens kamp blir ekstremt spennende.

MFK-stopper Stian Andersen ble for øvrig skadet i forrige kamp og er ute noen få uker. Han blir derfor ikke med til vestlandet.

Se tabellen her.

Kampen mellom Vidar og Moss FK kan du se direkte på Moss Avis sin hjemmeside. Dette krever riktig nok abonnement.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design