Hansi skadet… igjen

Hansi har ikke hatt mye flaks i det siste. Først knakk han nesa i bortekampen mot Strømsgodset og måtte stå over flere kamper på grunn av det. Nå har 24-åringen pådratt seg en form for strekk i baksiden av låret og er ute på ubestemt tid.

Hansi har hatt en god sesong på MFKs midtbane i år og har fått spillet til å fungere godt og stabilt. Derfor er det veldig kjedelig for Knut Torbjørn å nå måtte klare seg uten den tekniske midtbanespilleren til søndagens kamp mot Stabæk.
– Jeg er uaktuell til den kampen, forteller Hansi selv. Skaden han har pådratt seg, beskriver han slik:
– Det er en avrevet muskelfiber på baksiden av det venstre låret mitt. Det er en grad av strekk. Det har vel sammenheng med at jeg har hatt for lite grunntrening etter skadeavbrekket. Du trengte ikke være professor i fotball for å se at jeg var i dårlig form, mener han.
Hvor lenge er du ute denne gangen?
– Det er en vurdering vi må ta. Akkurat nå har jeg ikke lyst til å si noe om det, sukker han. Det har vært tungt for 24-åringen å få sesongen opphakket på denne måten. Men han nekter å la seg knekke.
– Jeg var vel bra skadefri i fjorten dager før jeg pådro meg denne skaden, men jeg gidder ikke deppe over det, selv om det er kjedelig. Jeg prøver nå å holde humøret oppe, smiler han.

Han var med på dagens trening, men trente bare lett.

– Det gjør vondt, så jeg vil ikke utsette låret for belastning.